márc
14
Februári hírek pótlása
icon-pencil    Szandi   icon-comment Hozzászólok    icon-tag Események , Fotósorozatok , Interjúk , Lesifotók , Love Lies Bleeding
Sziasztok! Már a többi oldalamon kiírtam, de sajnos az elmúlt hónapban nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy terveztem, úgyhogy mindet szüneteltettem egy időre. Viszont szerencsére Kristen nem tétlenkedett, és megjelent róla jó sok friss hír. 13-án, és 16-án is lencsevégre kapták Los Angelesben, hol kutyusával, hol pedig a párjával.


Februárban rendezték meg a Berlini Film Fesztivált, melyen bemutatásra került Kris Love Lies Bleeding című filmje is. 18-án tartották meg a film sajtófotózását és sajtótájékoztatóját, valamint premierjét. A sajtós részen egy 3 részes Chanel ruhát viselt, ami egy kabátból, egy szoknyából, és egy melltartóból állt, amihez lapos talpú cipőt vett fel. A sminkje természetes hatású lett, a haját pedig copfba fogták.



Ahogy azt írtam feb. 18-án este tartották meg a Love Lies Bleeding premierjét a BFF keretein belül, melyen Kristen is ott volt. Szerintem nagyon csinos volt, egy fehér színű Chanel ruhát viselt, hozzá illő kabáttal, és fekete magas sarkú szandállal. A sminkje ezúttal erősebb lett, a haját pedig laza hullámokban, vizes hatásúra csinálták meg.


Egy szuper bevállalós fotósorozat készült Kristenről a Rolling Stone magazin számára, melyhez egyelőre a címlapot és 15 db fotót kaptunk.




Szólj hozzá Te is!










Hozzászólás: